Căutare MDM

Buletin

Problemă la sistemul electric

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 săptămâni #43571 prin manual-mecanic
Problemă la sistemul electric Publicat de manual-mecanica
Salutări, comunitate. Am nevoie de ajutorul vostru să caut detaliile electrice ale Toyota Corolla (break) din 1995. Am o problemă cu farurile: aprind faza scurtă și totul funcționează bine. Pun faza scurtă și nu se aprind, dar se aprinde lumina albastră de la faza lungă de pe bord. Apoi aprind faza lungă și funcționează bine. Aș merge la un electrician, dar nu pot aștepta trei săptămâni să mă vadă singurul electrician decent de pe aici. Ceilalți cer prețuri exorbitante pentru reparații în două zile. Vă rog să mă ajutați. Sau dacă știți cum să remediați asta, și mai bine. Farurile sunt în regulă, la fel și releul din cutia de siguranțe a motorului. Trebuie să văd dacă există componente cu care nu sunt familiarizat sau unde se află. Vă rog să mă ajutați.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 săptămâni #43574 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă la sistemul electric
De obicei, aceste tipuri de probleme sunt cu telecomenzile, problema este că sunt foarte scumpe și nu pot fi întotdeauna reparate, este același lucru care se întâmplă și cu Tercel-ul aici, în Chile, dar dacă vrei să-l schimbi, fă-o, deși uneori se poate repara, pentru că, dacă îmi amintesc bine, la acel model există o cutie ca un variator de intensitate care poate fi schimbat, problema este că ar trebui să văd mașina ca să pot măsura și să văd bine care este problema, îți recomand să aștepți mai bine cea electrică, ca să nu cheltui mai mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 săptămâni #43575 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă la sistemul electric
Mulțumesc pentru răspuns. Ceea ce intenționez să fac este să verific toate firele pentru lumini. Îmi dau seama că va dura ceva timp, dar o voi face să văd dacă există un fir tăiat sau care face contact prost. Am făcut deja asta cu alte părți ale vehiculului, deci nu este nimic nou. În orice caz, o voi face cu prudență și, dacă cineva are alte opinii, ei bine, sunt binevenite. Mulțumesc!