Căutare MDM

Buletin

Lovitură la roata din dreapta față a unui Nissan D22 TDi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 săptămâni #43543 prin manual-mecanic
Acum ceva timp, Terrano-ul meu D22 2.5 Diesel din 2007 a început să aibă niște bătăi la roata dreapta față (pasager) de fiecare dată când trecea pe teren accidentat, pietriș sau gropi, în căutarea unei soluții am trimis puntea față completă la verificare și mi-au spus că totul este în regulă (rotiri sferice, capete de direcție, bară de torsiune, bară stabilizatoare etc.), am încercat să schimb amortizoarele, dar doar bătăile au scăzut puțin, vreau să știu dacă este ceva mai ascuns pe care mecanicul l-ar fi putut rata în timpul reviziei, am căutat pe forumuri problema respectivă și diagnosticele pe care le-am găsit sunt bucșe sau rotule obosite sau vreun suport de motor pe partea respectivă care este ars, care a fost totul verificat, aș aprecia dacă cineva mă poate îndruma în găsirea originii acelui zgomot nenorocit, vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 săptămâni #43556 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Lovire în roata din față dreapta a unui Nissan D22 TDi
Când am auzit un zgomot similar, am schimbat cupele unde stau amortizoarele și s-a rezolvat. Încearcă asta și spune-ne cum merge. Cu stimă. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.