Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU DPF-UL LA PEUGEOT 307 2000 HDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 săptămâni #43499 prin manual-mecanic
PROBLEME CU DPF-UL LA PEUGEOT 307 2000 HDI Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Peugeot 307 HDi 2000cc din 2003. Acum câteva luni am demontat mecanic DPF-ul. Conform spuselor mecanicului, l-a golit cu o bormașină. Când mi-a predat mașina, scotea mult fum alb. Mi-a spus că e normal și că atunci când îl scot cu reprogramare, fumul dispare. Au trecut trei luni și tot scoate fum alb și un miros ciudat. Nu știu dacă au greșit cu ceva. Momentan caut pe cineva care să-mi instaleze aparatul. Am uitat. Fumul iese sporadic, nu continuu.

Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 săptămâni #43509 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: PROBLEME FAP PEUGEOT 307 2000 HDI
Salut tuturor. Îmi pare rău că nu pot răspunde, dar sunt mecanic și, dacă se poate face ceea ce spuneți, aș fi interesat să știu cum.

Dacă implică scoaterea a ceea ce este în interiorul FAP-ului și apoi folosirea unei mașini pentru a face ceva la vehicul, să vedem dacă cineva știe ceva sau când aflați despre proces, puteți să ni-l explicați aici.

A, și cel mai important, aflați dacă testul de benzină afectează ITV-ul (inspecția tehnică a vehiculelor).

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.