Căutare MDM

Buletin

lumină de marșarier

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3975 prin manual-mecanic
lumină de marșarier Publicat de manual-mecanica
Bună seara, colegi de forum. Dacă cineva mă poate ajuta, martorul meu de marșarier nu se aprinde. Aș vrea să știu dacă are cineva manualul pentru asta. Am înlocuit deja supapa din cutia de viteze, dar tot nu funcționează. Am verificat siguranțele, conexiunile, becurile și tot ce trebuie. Vă rog, dacă cineva mă poate ajuta, aș aprecia. Vă mulțumesc foarte mult și salutări din Venezuela.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4035 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: lumină de marșarier
Bună seara, membri ai forumului. Dacă cineva mă poate ajuta, nu mi se aprinde marșarierul. Aș vrea să știu dacă are cineva manualul pentru această problemă. Am înlocuit deja supapa din cutia de viteze, dar tot nu funcționează. Am verificat siguranțele, conexiunile, becurile și tot ce trebuie. Vă rog, dacă cineva mă poate ajuta, aș aprecia. Mulțumesc foarte mult și salutări din Venezuela.
Îmi pare rău, nu am inclus specificațiile vehiculului. Este un Fiat Siena 1.8 HLX din 2005, cu 90.000 km la bord. Mulțumesc oricui mă poate ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 2 luni #4057 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: lumină de marșarier
Salut, uite, ar trebui să verifici dacă mufa de tensiune inversă arată volți sau curent. Dacă da, încearcă să conectezi un fir gol la capete și să faci o punte. Lumina ar trebui să se aprindă. Altfel, ar trebui să verifici farurile sau cablajul spate.