Căutare MDM

Buletin

PROBLEME CU POMPA DE COMBUSTIBIL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3967 prin manual-mecanic
PROBLEME CU POMPĂ DE COMBUSTIBIL Publicat de manual-mecanica
Am un Renault 9 Super, model 1993. Mi se întâmplă următoarele: când conduc, mai ales în urcare, temperatura motorului crește până la aproximativ a 3-a linie de încălzire, iar apoi pompa de combustibil nu mai funcționează, lăsând rezervorul de combustibil gol. Pompa a fost schimbată și sistemul de răcire verificat și nimic nu mai funcționează. Ce pot face? Mulțumesc pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4669 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEME CU POMPĂ DE COMBUSTIBIL
Dacă Renault-ul tău are injecție, e posibil să fie protejat de temperatură sau să fie vorba de alimentarea pompei. Spune-mi mai multe și te voi ajuta.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4699 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: PROBLEME CU POMPĂ DE COMBUSTIBIL
Nu cred că este o problemă de temperatură, ci mai degrabă una de admisie a combustibilului. La ce nivel de combustibil apare acest defect? Ar putea fi rezervorul de combustibil murdar sau flotorul sau indicatorul din mașină este înfundat. În mod normal, acestea au un filtru la vârf.