Căutare MDM

Buletin

Fum negru

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43249 prin manual-mecanic
Fum negru Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, foarte bine.
Deci, să vă spun.
Dețin un Opel Corsa 1.7 dti.
Am înlocuit personal alternatorul, precum și cureaua alternatorului.
Pentru a face asta, a trebuit să demontez compresorul de aer condiționat, o parte din circuitul de aer condiționat din stânga, cutia filtrului de aer și conductele de admisie, precum și debitmetrul de aer.
Am reasamblat totul, bateria se încarcă perfect, dar scot fum negru și, în timp, mașina pierde din putere, parcă pentru a evita deteriorarea. Se aprinde și martorul luminos de pe bord.
Ar putea fi ceva legat de filtrul de aer sau ceva din cauza faptului că nu primește suficient aer?
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43250 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema fumului negru
Mașina ta este în „mod de protecție”.
- Verifică toate piesele pe care le-ai demontat pentru a vedea dacă sunt conectate corect.
- Verifică dacă toate clemele și ancorele de admisie a aerului sunt strânse bine.
Acordă o atenție deosebită conectorului electric al debitmetrului; uneori pare conectat corect, dar nu este (în funcție de marcă și model).

Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43251 prin manual-mecanic
Salut Fregolas.
E posibil să fi uitat ceva care blochează fluxul de aer la admisia motorului. Ar putea fi o garnitură din carcasa filtrului sau din țevi care s-a slăbit în timpul asamblării. Fumul negru este cauzat de lipsa de aer sau de excesul de combustibil. Mult succes,
Miguel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43253 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru răspunsuri.
Chiar m-am gândit la asta. O să mă uit din nou la toate mai târziu și vă voi anunța. Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43257 prin manual-mecanic
Salut, vești bune!
Corect, o flanșă de admisie care nu funcționa corect.
Mulțumesc foarte mult.