Căutare MDM

Buletin

Golf 94....Nu are scurgeri de ulei, dar îi lipsește.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43193 prin manual-mecanic
Golf 94....Nu consumă ulei, dar are nevoie. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, întrebarea mea este, am un Golf standard din '94 care nu curge ulei, dar în fiecare lună trebuie să adaug cam jumătate de litru sau 1 litru, nu știu care este cauza, nu găsesc defectul, mă poate ajuta cineva, să-mi dea niște idei sau ceva de genul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43212 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Golf 94....Nu trage ulei, dar are nevoie.
Verificați bujiile pentru a vedea dacă există ulei în camera de ardere. Dacă nu este acolo, verificați recircularea aerului din cartușul care merge la furtunul filtrului de aer și asigurați-vă că nu este acolo. Dacă nu este, verificați apa în cazul în care ajunge acolo. Nu există nicio șansă să dispară. Verificați-o temeinic mai întâi, ca să vă putem ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43255 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Golf 94....Nu trage ulei, dar are nevoie.
Dacă motorul funcționează bine și nu scoate fum albastru și nu consumă ulei, garniturile tijei supapelor trebuie de obicei înlocuite.

Cu toate acestea, puteți utiliza produse de remetalizare a motorului, cum ar fi Restore sau Lubrifilm, care vor ajuta la reducerea consumului de ulei.
Aceste produse nu cresc vâscozitatea; ele oferă un strat metalic protector în zonele de uzură ridicată ale motorului.

De asemenea, nu uitați că capacul galeriei de admisie are un filtru metalic încorporat. Acesta trebuie curățat temeinic, iar supapa de control al debitului din sistemul de respirație trebuie verificată.