Căutare MDM

Buletin

Hyundai H1 2000 rămâne accelerat, ENERVANT!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #43085 prin manual-mecanic
Hyundai H1 2000 se oprește, ENERVANT!!! Publicat de manual-mecanica
Bună seara, permiteți-mi să mă prezint, sunt Maxi din Buenos Aires, Argentina, și tocmai mi-am cumpărat un HYUNDAI H1, model 2000, motor Hyundai 2.5 TD D4BF. Chestia e că în drum spre casă observ că accelerează mult când apăs pedala și durează ceva până scad turațiile, durează câteva secunde, parcă accelerează furios. Ieri mecanicul meu s-a uitat repede la ea și a observat că acolo unde se termină cablul de accelerație în acel fel de supapă fluture este puțin slăbită și s-ar putea să curgă aer, conform câte mi-a spus. În fine, a fost o privire rapidă, dar este adevărat că atunci când supapa fluture se mișcă puțin, pare să accelereze puțin și cu siguranță când accelerezi cu pedala trebuie să se deschidă mult. Dar oricum, voiam să știu lucruri despre asta, dacă i s-a mai întâmplat cuiva și dacă cineva știe cum se numește acel dispozitiv și dacă funcția lui este de a deschide gura către aer sau de a trimite un semnal către injector.
Ei bine, sper că cineva îmi va răspunde, vă rog, salutări.:râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #43112 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă: Hyundai H1 2000 rămâne accelerat, ENERVANT!!!
Cred că te referi la TPMS, sau la pedala de accelerație. La vehiculele cu injecție, orice admisie de aer după contor poate provoca o accelerație falsă. Sau, dacă TPMS-ul are o frunză chinezească, poate avansa puțin și poate depăși viteza. Subiectul este prea vast pentru a fi explicat pe deplin, dar dacă ești mai specific, aș fi bucuros să răspund.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.