Căutare MDM

Buletin

Zgomot de bâzâit în transmisie

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43043 prin manual-mecanic
Scârțâit la transmisie Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu cutia de viteze manuală a unui Isuzu Trooper din '89, are un zumzet și zgomotul s-a intensificat. Când mecanicul mi-a spus că ar putea fi șaiba de reglare antizgomot de pe roata fixă a roții duble, a căutat peste tot și nu a găsit-o. Mecanicul, negăsind piesa, i-a scos dinții pe care îi avea și zgomotul s-a intensificat. Ce ar putea fi? Nu știu ce piesă este sau ce ar putea fi. Sună ca un sincronizator. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43045 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul unui zumzet în transmisie
În primul rând, trebuie să identificați dacă sunetul este prezent într-o anumită treaptă de viteză: 1, 2, 3, 4 sau toate. Sincronizatorul nu scoate niciun sunet; scoate un sunet doar la schimbarea vitezei, dar nu și în mers. Sunt necesare mai multe informații.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43050 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul unui zumzet în transmisie
Este adevărat că sincronizatoarele fac zgomot doar atunci când este selectată treapta de viteză. Dacă fac zgomot, ar putea fi întotdeauna o problemă la rulmentul cutiei de viteze.