Căutare MDM

Buletin

Chiulasă cuplată Chevrolet Luv 2.2 MPFI 2001

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #42937 prin manual-mecanic
Chiulasa cu cuplu Chevrolet Luv 2.2 MPFI 2001 Publicat de manual-mecanica
Poate cineva să confirme cuplul pentru un motor Isuzu Luv 2.2 MPFI SOHC? Căutând pe aici, am găsit următoarele: cuplu 25 Nm + 90°+90°+90° și încă 25 Nm + 60°+60°+60°, încălziți motorul și adăugați 30°.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #42941 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Cuplu chiulasă Chevrolet Luv 2.2 MPFI 2001
Conform manualului de service pentru seria Isuzu TF, în cazul meu, modelul de motor C22NE (Luv 2.2 MPFI) este de 25 Nm +90°+90°+90°. Acest lucru este valabil și pentru motoarele 22LE și 20LE.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #42983 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Cuplu chiulasă Chevrolet Luv 2.2 MPFI 2001
prietene wal7er am nevoie de un manual de service, nu te pot ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #42996 prin manual-mecanic
Salut, mecanico876. Pe aceeași pagină găsești manualul de service pentru acest motor. Dacă nu îl găsești, anunță-mă.