Căutare MDM

Buletin

Cum demontez motorul mașinii mele Honda Wave?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42925 prin manual-mecanic
Cum demontez motorul Honda Wave-ului meu? Publicat de manual-mecanica
:( :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42926 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe această temă: Cum demontez motorul Honda Wave-ului meu?
Ceea ce mă interesează cel mai mult sunt uneltele de care am nevoie și de unde le pot obține.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42934 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic pe această temă: Cum demontez motorul Honda Wave-ului meu?
Doamne, prietene, nu prea știu prea multe despre motociclete, dar ai nevoie de multe unelte și multe cunoștințe, dar de ce vrei să demontezi motorul?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42938 prin manual-mecanic
Ce s-a întâmplat e că am avut accident și schimbătorul de viteze s-a îndoit. Mi-au dat câteva zile să mă recuperez la serviciu (m-am lovit la picior). Și cum am timp și nu mai vreau să depind de mecanicul care îmi face mereu probleme, vreau să o fac eu. Am scos deja motorul de pe cadru. Acum trebuie să-l demontez ca să pun un schimbător de viteze nou. Trebuie să golesc uleiul mai întâi??? Există vreo modalitate de a pune roata de rezervă fără să fiu nevoit să golesc uleiul??? Acestea sunt întrebările mele. Nu e că nu vreau să cheltuiesc bani. Îmi place ideea de a învăța și de a o repara singur.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42960 prin manual-mecanic
În general, dacă trebuie să demontezi motorul, ar trebui să golești mai întâi uleiul. Nu cunosc bine motorul motocicletei tale, dar, în general, trebuie să demontezi carterul în sine, nu întregul motor. Poți recupera uleiul de la o sursă pentru a nu-l pierde și a folosi același ulei.