Căutare MDM

Buletin

ZGOMOT MIC LA TURNAREA MICĂ LA VOYAGER-UL MEU DIN '96

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3952 prin manual-mecanic
SALUT!! ȘTIU CĂ ACEST FORUM ESTE BUN ȘI SUNT OAMENI CARE VOR SĂ AJUTE, DEOARECE AU VEHICULE SIMILARE ȘI PROBLEME PE CARE LE-AU REZOLVAT. MULȚUMESC TUTUROR. ACUM PROBLEMA ESTE URMĂTOAREA: VOYAGUER-UL MEU DIN '96, 3.2 CU 6 CILINDRI TOCMAI A FOST REGLAT, DAR A RĂMAS CU CIRCA 700-800 RPM LA RALANTI ȘI LA ACEASTĂ VITEZĂ AUD UN ZGOMOT CA O BANDĂ CARE ALUNECĂ ÎN INTERIORUL MOTORULUI. CÂND ACCELEREZ LA 1000 RPM, ZGOMOTUL DISPARE. VOI SĂ MĂRESC TURUA PENTRU CĂ NU-MI PLACE ZGOMOTUL ĂLA, DAR AȘ VREA SĂ ȘTIU DACĂ S-A ÎNTÂMPLAT CU ALTCEVA ȘI CE ESTE ZGOMOTUL... DE UNDE VINE PENTRU CĂ NU SUNT BENDE EXTERNE. ȘTIȚI CE RPM AR TREBUI SĂ FIE LA RALANTI?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3955 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: ZGOMOT MIC LA VOYAGER-UL MEU DIN '96
Turațiile ar trebui să fie între 850 rpm. Faceți acest test la minimum sau, când face acel zgomot, turnați puțină apă pe curele. Dacă zgomotul se schimbă sau se oprește, este posibil să aveți curele uscate sau cristalizate. - Cu stimă, Alf

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.