Căutare MDM

Buletin

Probleme la Hyundai Atoz 1.0, anul 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 zi #42876 prin manual-mecanic
Probleme cu Hyundai Atoz 1.0, anul 2000 Publicat de manual-mecanica
Prieteni, am probleme cu un Hyundai Atoz 1.0. Când intru în treapta a patra, nu accelerează mai mult de 90 km/h cu pedala apăsată la maximum. Scanerul nu arată niciun cod. Am curățat rezervorul, am schimbat pompa de combustibil și nimic.
Ultimul lucru pe care l-am făcut a fost să mișc distribuitorul înainte și am ajuns la 100 km/h și de acolo nu a mai trecut nici dacă am apăsat accelerația. Dacă cineva a avut o problemă similară sau știe ceva, aș aprecia informațiile.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 zi #42878 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema problemelor cu Hyundai Atoz 1.0, anul 2000.
Uite, cred că problema e în sistemul de alimentare. Verifică presiunea combustibilului pe rampă, curăță injectoarele și schimbă filtrul de combustibil. Presiunea ar trebui să fie în jur de 2,5 kg. Sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 zi #42883 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema problemelor cu Hyundai Atoz 1.0, anul 2000.
Am curățat injectoarele și nimic.