Căutare MDM

Buletin

Sistem EGR pe benzină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42871 prin manual-mecanic
Sistem EGR Benzină Publicat de manual-mecanica
Știe cineva câte gaze de eșapament ar trebui recirculate pentru un motor de 1400 cmc sau cum aș putea calcula? Și care este viteza și presiunea la care ies gazele de eșapament? Ceea ce se întâmplă este că trebuie să știu ce diametru de țeavă să folosesc pentru a instala sistemul EGR într-un motor C14SE al unui Opel Corsa B de 1,4 lt. Trebuie să știu câte gaze de eșapament ar trebui să recirculez în conducta de admisie și trebuie să știu presiunea și viteza acestor gaze. Și, dacă nu este prea mare deranj, densitatea acestor gaze. Vă rog să mă ajutați, am nevoie de ajutor pentru U.
Mulțumesc anticipat oricui colaborează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42905 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema sistemului EGR pe benzină
Uite, aplică celebra termodinamică a fluidelor ca să calculezi diametre, lungimi, coeficienți de frecare a pereților, densitate, temperatură etc. și o ia razna... Ca să scurtez povestea, ia măsurătorile Opelului 1.6 ca exemplu și uită-te la conducte. Ceea ce îl reglează este timpul de deschidere a EGR-ului, independent de diametre și alte chestii. Proporțional, 1.6 merge spre 1.4. Restul e complicat de explicat aici.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.