Căutare MDM

Buletin

Honda Accord 1993 Lx, punctul central al modelului D4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 zile #42859 prin manual-mecanic
Martorul D4 rămâne aprins și transmisia se defectează, momentan cuplează doar 2 și D3 cred și trebuie să schimb manual vitezele. În primele zile de la defecțiune a cuplat doar 1 și 2 și acum cobor maneta la prima și nu are nicio funcție, pot trece de la 1 la 2 de mai multe ori și rapid și mașina tot rămâne în 2. Ați putea să mă sfătuiți cu ceva? Am căutat deja manualul aici și nu este acolo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 zile #42868 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema Honda Accord Lx din 1993, punctul central al modelului D4
Bună ziua,
verifică nivelul uleiului de transmisie. Uleiul ar trebui să curgă din capacul de umplere atunci când îl scoți pentru a verifica nivelul.
Dacă scoate un zgomot de scrâșnet, nu forța. Ar putea fi o cutie de viteze defectă, iar aceasta ar putea fi o problemă mai mare.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 zi #42881 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema Honda Accord Lx din 1993, punctul central al modelului D4
Fig. 23_ Circuit transmisie honda 93.pdfFig. 23_ Circuit transmisie honda 93.pdf

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 zi #42882 prin manual-mecanic
Prietene, am schema transmisiei, dacă ai nevoie de ea, spune-mi, dar nu știu cum să o încarc aici. Am încercat să o încarc, dar nu am reușit.