Căutare MDM

Buletin

apărătoare de praf pentru arborele de transmisie dreapta față Mercedes

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 zile #42853 prin manual-mecanic
Bună ziua, am încercat să pun capacul de praf pe un arbore de transmisie în acest weekend și am probleme să-l montez peste chiulasa arborelui de transmisie. Am pâlnia, dar nici așa nu pot. Aș vrea să știu dacă trebuie să fierb capacul de praf sau dacă am nevoie de o unealtă mai nouă.
Mulțumesc anticipat pentru orice idei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 zile #42869 prin manual-mecanic
Bună ziua
, cu pâlnia ar trebui să poți să o pui; poate ai pâlnia greșită și ai nevoie de una mai mare, dacă e cea corectă (cea care acoperă chiulasa) toarnă mult ulei ca să alunece bine, sau unge, dacă tot nu o poți pune există o unealtă pneumatică care deschide capacul de praf după cum vrei, deoarece are reglaj,
dar înainte de a cheltui bani, ai putea încerca să scoți „chiulasa axului” odată ce ai scos vechiul capac de praf ai un suport de oțel în interior, odată ce ai scos acesta cu un ciocan de nailon și câteva lovituri ar trebui să se desprindă, pune noul capac de praf, cu câteva lovituri pune la loc chiulasa axului asigurându-te că suportul este bine prins, umple-l cu vaselină și prinde-l cu clemele care vin în mod normal în kitul capacului de praf.
Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.