Căutare MDM

Buletin

Problemă ambreiaj Focus 1

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 ore #42766 prin manual-mecanic
Problemă ambreiaj Focus 1 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor! În primul rând, sunt membru al acestui forum de câțiva ani și m-ați ajutat enorm de-a lungul carierei mele profesionale. Astăzi am nevoie de voi mai mult ca niciodată și profit de această ocazie pentru a da o mână de ajutor și a-mi oferi experiența, astfel încât să vă pot ajuta cu orice pot. Mulțumesc tuturor și la revedere.

Întrebarea mea:
acum câteva zile, am primit un Focus 1 1.8 TDCI din 2002, pentru a-i schimba ambreiajul. După niște estimări, s-a decis înlocuirea lui cu un kit de conversie Valeo la monomasă. Toate componentele sale au fost verificate, pentru probleme de diametre, lățimi etc... o simplă rutină, deoarece până acum, toate cele montate erau perfecte. Odată ce cutia de viteze și toate anexele sale au fost montate, iar mașina a fost sub lift... am verificat că, având o treaptă de viteză cuplată, mașina continuă să se miște ca și cum ar fi în punctul mort. Am golit rezervorul de combustibil... pedala... totul! și continuă să facă la fel. Treptele de viteză intră corect (când sunt oprite), dar când pedala de ambreiaj este apăsată, tot nu face tracțiune cu motorul. De ce s-ar putea întâmpla asta? O îmbrățișare mare și mulțumesc!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 ore #42767 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema unei probleme la ambreiajul Focus 1
Când instalați arborii de transmisie, împingeți-i ferm în diferențial. Arborele de transmisie nu este complet așezat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.