Căutare MDM

Buletin

Problemă cu sistemul electric al modelului ATOS din 2008

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42725 prin manual-mecanic
Salut prieteni, problema este că cineva mi-a adus la atelier un Atos Prime din 2008 fără computer și cu cablajul conectorilor tăiat. Nu există cablaje noi sau complete, second-hand, disponibile, nici măcar la reprezentanța din țara mea. Am reușit deja să obțin computerul cu conectorul său, dar problema este că există mai multe fire de aceeași culoare. Prin urmare, trebuie să întreb dacă cineva are schema completă de conectare, astfel încât să pot lipi firele corect fără a risca să deteriorez computerul. Vă mulțumesc anticipat, iar adresa mea de e-mail este:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42748 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: PROBLEMĂ CU SISTEMUL ELECTRIC AL ATOS 2008
(IMMO TOOL) <- Programul respectiv conține informații despre ceea ce cauți: pinii UCE.

Nu-l am, dar l-am văzut funcționând și îți spune cărui pin îi corespunde fiecare terminal UCE și care este acesta.

Caută pe Google; există câteva versiuni gratuite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.