Căutare MDM

Buletin

Ajutor cu manualul transmisiei automate Zafira

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42625 prin manual-mecanic
Salut tuturor, felicitări pentru pagină; ajută mulți mecanici. Credeți-mă, în cazul meu a fost așa.
Am nevoie de toate informațiile pe care le pot despre cutiile de viteze automate pe care Opel le-a folosit la modelele sale din 2004, mai exact un Opel Zafira. Cred că Vectra și Corsa aveau aceeași. Am o defecțiune și aș dori niște informații înainte să încep demontarea.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42659 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Ajutor cu manualul transmisiei automate Zafira.
În primul rând, mulțumesc pentru răspuns, dar nu cred că informațiile respective îmi sunt utile. Nu văd nimic despre transmisia automată în manualul respectiv
. Transmisia este menționată. Nu aș vrea să cumpăr un manual care să nu conțină informațiile de care am nevoie.
Pot obține o mulțime de informații despre întregul vehicul online, pentru că există multe, dar nu găsesc nimic despre transmisia automată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.