Căutare MDM

Buletin

Probleme cu transmisia la o camionetă Meriva

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42502 prin manual-mecanic
cu transmisia la o camionetă Meriva .
Semnalul pentru defecțiunea cutiei de viteze eisytronic a apărut pe bord. O scanare a arătat un cod pentru un modul de control al cutiei de viteze defect. Mă întreb dacă vreunul dintre voi îmi poate da un sfat pentru a remedia deteriorarea. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42512 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema problemelor de transmisie la o camionetă Meriva
Salutări, nu știu unde ești, dar îți las un videoclip pe care l-a încărcat astăzi mecanicul meu din Mexico City și îți las linkul ca să-ți faci o idee despre defectul de la Meriva. Salutări și sper că te va ajuta să clarifici orice îndoieli ai putea avea.

Verifică, mult succes. Cu sinceritate: Oscar Leyva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43984 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual de mecanic pe tema problemelor de transmisie la o camionetă Meriva
Oscar Leyva, îți mulțumesc pentru informațiile pe care mi le-ai trimis. Au fost de mare ajutor în rezolvarea problemei mele. Îți sunt recunoscător pentru scuze, dar mai bine mai târziu decât niciodată. Bine, pe curând.