Căutare MDM

Buletin

Tablou de bord și indicatoare Jeep Cherokee

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3928 prin manual-mecanic
Tablou de bord și indicatoare Jeep Cherokee Publicat de manual-mecanica
AM UN JEEP CHEROKEE RENEGADE DIN 1997. RECENT, PE BORDUL DE BORD ÎNCEPE SĂ APARE UN PAHAR CU 2 NIVELURI ȘI UNUL ÎNCĂLCAT CARE VĂRSĂ. NU ÎNȚELEG LA CE ESTE ACEASTĂ ALERTĂ. MĂ PUTEȚI AJUTA?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3930 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Tabloul de bord și indicatoarele Jeep Cherokee
ASTA ESTE IMAGINEA CARE MI APARE
--
___ ____
___ ____
toți
l__ l
l___l
l___l

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3934 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Tabloul de bord și indicatoarele Jeep Cherokee
Ai verificat lichidele motorului și ale ștergătoarelor de parbriz? Stai să văd ce pot găsi și te anunț. Ar putea fi și un filtru de aer înfundat, nu sunt sigur. Te voi anunța imediat ce am informații. Cu stimă, Alf.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #3958 prin manual-mecanic
Ok,
voi verifica și voi aprecia alte soluții la posibila cauză.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 săptămâni #4049 prin manual-mecanic
Omule, imaginea nu e prea bună, dar din ce spui tu, geamul cu 2 linii și celălalt ca și cum ar uda apar ca un avertisment de lipsă de lichid de răcire și celălalt din cauza apei în combustibil, ambele apar doar la versiunea 2.8 (motorină). Ai grijă cu asta, sper că te ajută.