Căutare MDM

Buletin

Eroare OBD2, cod eroare P0705

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42421 prin manual-mecanic
Eroare OBD2, cod eroare P0705 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, mă puteți ajuta? Am o defecțiune la un Nissan 200sx din 1997, motor GA, cutie de viteze manuală și apare verificarea aprinsă cu defectul P0705 despre care cred că este o defecțiune la o cutie de viteze automată și am șters-o, dar după 2 zile de utilizare verificarea este activată din nou. Am 5 ani de utilizare și nu mi-a mai dat această defecțiune. Orice ajutor, vă rog la adresa de e-mail.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42435 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la eroarea OBD2, cod de eroare P0705
Mașina ta are limitator de viteză? <- Adică, poți seta o viteză de la un buton și apoi nu va mai trece peste ea sau va emite un bip dacă o depășești.???

Sau viteză de croazieră sau cum se numește? <- O setezi la 95 km/h pe autostradă, ridici piciorul de pe pedală și rămâne la viteza aceea.???

Dacă are, încearcă să vezi dacă funcționează pentru că uneori se strică chestiile astea și apare defectul la transmisia automată chiar dacă nu ai una.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42446 prin manual-mecanic
Mulțumesc, prietene. Are pilot automat și nu știu dacă a fost activat din greșeală, dar deja am o idee despre unde ar putea fi eroarea din ceea ce scrie. M-am gândit că ar putea fi o eroare de calculator.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42657 prin manual-mecanic
P0705 Senzor de viteză => -F125
Defecțiune circuit electric

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #42660 prin manual-mecanic
Iată un link către codurile OBD2 pentru toate mărcile.

Link: www.obd-2-codes.com/

Cu cele mai bune urări.