Căutare MDM

Buletin

electric

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42170 prin manual-mecanic
electric Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutor. Am un Hyundai Lantra din 1994, un GLS 1.5i. Problema este că atunci când frânez, mașina accelerează și uneori se oprește, sau când aprind luminile, face la fel. Nu știu ce ar putea fi. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42173 prin manual-mecanic
Răspuns dintr- un manual mecanic tema electrică
Nu e sistemul electric, ci pompa principală de frână a cărei diafragmă s-a rupt intern. Conectează furtunul care duce la pompa principală de frână și testează.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42185 prin manual-mecanic
Îmi poți spune ce este masteratul? Pentru că eu chiar înțeleg foarte puțin. Mulțumesc foarte mult pentru tot.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42200 prin manual-mecanic
Cilindrul principal este servofrâna. Este o membrană de aer care merge în spatele pompei de frână și are un furtun mic care merge la galeria de admisie. Verifică-l, așa cum îți spune Mac 2. Ai grijă, frânele vor fi foarte dure, așa că frânează mai întâi, testează-l și spune-ne. Am avut un caz foarte ciudat, foarte asemănător cu al tău, dar problema era masa pompei de combustibil. Dar mai întâi, verifică servofrâna și încărcătura alternatorului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42203 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, apreciez.