Căutare MDM

Buletin

Tablou de bord Mercedes 300, caroserie 123

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42160 prin manual-mecanic
Tablou de bord Mercedes 300, caroserie 123. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am cumpărat un Mercedes 300 tip caroserie 123. Îmi lipsesc becurile din partea dreaptă a bordului. În spatele bordului, unde sunt becurile, sunt numerele 1, 2, 3, 4.
Problema este că nu știu ce tip de becuri are sau ce tip de dulie. Numărul unu este cel care indică bujiile incandescente și ora, în timp ce celelalte trei nu funcționează pentru că nu se văd pe bord până nu sunt aprinse. Orice ajutor ar fi apreciat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42188 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema tabloului de bord Mercedes 300, caroserie 123
Există doar două tipuri de socluri pentru lămpile de bord, unul mare și unul mic. Becurile sunt în formă de coadă de pește, dar foarte mici. Poți încerca și una dintre soclurile deja instalate pentru a clarifica orice nelămurire. Pentru că are socluri instalate, nu?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42195 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema tabloului de bord Mercedes 300, caroserie 123
Bună ziua, mulțumesc pentru răspuns. Uite, are doar găurile unde intră lămpile, nimic altceva.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42202 prin manual-mecanic
Nu, cățelușule, mă refer la celelalte becuri care funcționează și care sunt în soclurile deja montate, poți scoate unul și să-l pui în cel lipsă ca să verifici dimensiunea și să le cumperi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #42204 prin manual-mecanic
Cele din partea stângă a bordului care funcționează perfect nu sunt aceleași, așa că am verificat aici, pentru că nu am niciuna la care să mă refer sau să văd ce model este.