Căutare MDM

Buletin

Tablou de bord Mercedes 300, caroserie 123

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #42160 prin manual-mecanic
Bord Mercedes 300, caroserie 123. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am cumpărat un Mercedes 300 (cod caroserie 123) și îmi lipsesc becurile care se montează în partea dreaptă a bordului. În spatele bordului, unde se montează aceste becuri, sunt numerele 1, 2, 3 și 4.
Problema este că nu știu ce tip de becuri folosesc sau ce tip de dulie au. Numărul unu indică activarea și temporizarea bujiilor incandescente. Nu le știu pe celelalte trei pentru că nu sunt vizibile pe bord până când nu sunt aprinse. Orice ajutor ar fi apreciat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #42188 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema tabloului de bord Mercedes 300, caroserie 123
Există doar două tipuri de prize pentru luminile de bord, una mare și una mică. Becurile sunt în formă de coadă de pește, dar foarte mici. Ai putea încerca una dintre prizele deja instalate ca să fii sigur. Pentru că are prize instalate, nu?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #42195 prin manual-mecanic
Răspuns de la mecanicii manuali pe tema tabloului de bord Mercedes 300, caroserie 123
Salut, mulțumesc pentru răspuns. Uite, are doar găurile unde intră lămpile, nu are nimic altceva.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #42202 prin manual-mecanic
Nu, mă refer la celelalte becuri care funcționează și care au deja socluri montate. Poți scoate unul și să-l pui în soclul lipsă pentru a verifica dimensiunea și a le cumpăra.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #42204 prin manual-mecanic
Cele din partea stângă a bordului care funcționează perfect nu sunt aceleași, de aceea am întrebat aici, pentru că nu am niciuna ca să mă folosesc ca referință sau să văd ce model este.