Căutare MDM

Buletin

Compresie OSSA PHANTOM 250

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42109 prin manual-mecanic
Compresie OSSA PHANTOM 250 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, este prima dată când sunt aici și sper că mă puteți ajuta. Mulțumesc anticipat.

Ei bine, vedeți, am un Ossa Phantom de 250cc. Mi s-a spus despre o tehnică numită „squish”, care este folosită pentru a verifica distanța dintre piston și camera de ardere. La un 250cc, distanța nu poate fi mai mică de 1mm. Al meu, cu garnitură de chiulasă, este de peste 2mm, iar fără ea, este mai mare de 1mm. Întrebarea mea este, dacă scot garnitura de chiulasă, voi mai avea acea marjă? Aș avea probleme dacă aș monta motorul fără garnitura de chiulasă, chiar dacă sunt destul de sigur că pistonul nu atinge chiulasa?
Aștept cu nerăbdare răspunsul vostru, vă mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42111 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema compresiei OSSA PHANTOM 250
Garnitura este necesară; ai pierde din compresie dacă nu ai pune-o.
Nu sunt familiarizat cu motorul ăla, dar de obicei se montează chiulasa pentru o planarizare și vor scoate 1, 2 sau 0,1 din ce ai nevoie. Dacă se întâmplă să fi mers prea departe, poți monta garnitura numărul 2 sau 3, care sunt mai groase.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42112 prin manual-mecanic
Alex, află dacă poți obține o garnitură de bronz sau poți să o faci singur dacă iei o bucată de tablă. Bronzul este maleabil și se potrivește perfect. Am făcut-o cu un motor Chevrolet 350 pentru Pikes și etanșează perfect. Nu uita să vopsești garnitura cu vopsea acrilică pentru a o etanșa mai bine. Încearcă asta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42133 prin manual-mecanic
Bata are dreptate, am făcut asta pentru garnituri la Honda Civic și Mitsubishi și se umflă puțin, dar ar trebui să pui o garnitură, altfel vei pierde compresia și vei avea o mulțime de probleme cu scurgerile de ulei și va fi o adevărată mizerie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #42196 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult tuturor, m-ați ajutat, voi opta să planific puțin stocul.