Căutare MDM

Buletin

99 golf

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42099 prin manual-mecanic
99 Golf Publicat de manual-mecanica
Salut, am primit un Golf cu geamuri electrice nefuncționale. Am verificat toate siguranțele și toate releele.
Telecomanda de la portiera șoferului are toate butoanele, iar sistemul de închidere centralizată funcționează din interior.
Demontându-l, am văzut că toate cablurile merg la un modul atașat la motorul geamului de la portiera șoferului.
Am luat mufa care merge la telecomanda comutatorului ușii și am legat cablurile unul câte unul, dar nu am văzut geamurile mișcându-se.
Cred că este modulul încorporat în motorul geamului. Credeți că ar putea fi cel de dinainte să cumpăr un modul și apoi să nu mai fie acela?

Am scos modulul de la bornele motorului geamului și mi-a scos două borne, ambele negative, și nu face nimic când apăs pe taste.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42103 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema golfului din 1999
igryo dacă îmi amintesc bine sub volanul din spate este o cutie neagră care controlează sistemul. Am înlocuit-o o dată pentru că nu funcționau geamurile, dar nu-mi amintesc dacă și încuietoarea făcea același lucru. Verifică oricum.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42110 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali tema golfului din 1999
Am rezolvat deja. Soluția era să mă uit în sus, hehe.:laugh out loud: Singura siguranță pe care se pare că nu o verificasem era cea de la lumina interioară. Sistemul ăsta se pare că funcționează împreună cu lumina interioară și geamurile electrice. Când am schimbat-o, cele din față funcționau deja, iar cele din spate a trebuit să demontez ușile. Motoarele erau atât de forțate în sus încât se auzea doar un clic, iar când le scoteai și le puneai la loc, deja funcționau.

După gustul meu:bolnav: , sistemul electric al lui Golf e cam defectat. O siguranță de 10 amperi pentru a susține 4 geamuri electrice și lumina interioară,:supărat: precum și încuietoarea lunetei, funcționează și ele împreună.