Căutare MDM

Buletin

Defecțiune Seat Ibisa 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #42083 prin manual-mecanic
Defecțiune Seat Ibiza 2002. Publicat de manual-mecanica
:( Am nevoie de ajutor cu o problemă la Seat-ul meu Ibiza. Își pierde constant accelerația. Am înlocuit deja pompa de combustibil, bobina de aprindere, bujiile și filtrele. Uneori se aprinde greșit când este cald, iar ocazional când este rece. Ți-aș aprecia ajutorul. :) :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #42101 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema defecțiunii la Seat Ibiza 2002
Am avut o problemă foarte asemănătoare sau identică cu un Fiat Punto. Am înlocuit exact aceleași piese ca tine și a rămas la fel. Am avut mașina cam trei luni, iar problema era senzorul de oxigen. Nu mă întreba de ce, pentru că știu deja că senzorul respectiv nu ar trebui să cauzeze defecțiunea respectivă și nu am alte explicații. L-am înlocuit și totul a fost în regulă. Nu era aprinsă martorul motor sau ceva de genul; pur și simplu mi-a venit în minte din disperare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #42335 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema defecțiunii la Seat Ibiza 2002
:( Mă poți ajuta să găsesc schemele de control electric pentru Ibiza? Cred că e vorba și de senzorul de oxigen, dar vreau să știu pe care să-l înlocuiesc, pe cel din față sau pe cel din spate. A fost deja scanat și arată senzorul de oxigen, dar care? Apreciez foarte mult comentariul tău. Poți conta pe mine ca prieten și sunt aici să te ajut cu orice pot. Mulțumesc.