Căutare MDM

Buletin

Problemă cu schimbarea vitezelor - Mitsubishi Eclipse 98

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42078 prin manual-mecanic
Bună dimineața, am un Mitsubishi Eclipse din '98. Problema este că, la un moment dat, schimbările de viteze inferioare (a doua, a patra și marșarierul) se opresc. După mai multe încercări, s-ar putea să se cupleze, iar când una dintre cele trei schimbă, toate funcționează din nou fără probleme până când reapare defectul. Este important de clarificat faptul că cutia de viteze nu scoate niciodată niciun zgomot când încerc să schimb și chiar dacă opresc motorul, tot nu schimbă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42097 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă schimbare viteze - Mitsubishi Eclipse 98
Mmm, verific suportul tobei mici în caz că se înclină. De asemenea, selecția este în funcție de coardă, nu? Dacă da, verifică corzile, în special vârfurile care merg spre toba mică. Au un centru de cauciuc care uneori iese. Verifică și spune-mi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42115 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Problemă schimbare viteze - Mitsubishi Eclipse 98
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns.
Am verificat totul. Azi am deșurubat conectorii care leagă maneta de carcasă și am încercat să mișc mecanismul manual, dar se întâmplă același lucru. Cei orientați în sus se potrivesc... Evident, problema este în interiorul carcasei, dar nu știu ce ar putea fi sau cât de complicat și costisitor ar fi să o repar. Poate că este doar o piesă slăbită sau care s-a deplasat din loc, dar din păcate, nu există altă opțiune decât să scot carcasa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42134 prin manual-mecanic
La naiba, cățelușule, va trebui să-l scoți. Poate piciorul interior care trece prin canal e deteriorat, dar ar trebui să fie ceva la depozitele de dezmembrare. Demontează-l mai întâi înainte să spui ceva. Sunt și niște biluțe mici care ies sau cad sau se scrâșnesc. Verifică și spune-ne.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42137 prin manual-mecanic
Vom vedea ce găsesc; o să o demontez lunea viitoare.
Ar fi de mare ajutor dacă cineva are manualul de piese pentru cutia de viteze care vine cu mașina asta.
Cu cele mai bune urări și, de îndată ce am noutăți, le voi împărtăși pe forum.