Căutare MDM

Buletin

TERMOSTAT

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42037 prin manual-mecanic
TERMOSTAT Publicat de manual-mecanica
:silly:SALUT PRIETENI, MĂ POATE AJUTA CINEVA CU:prostie: O PROBLEMĂ CU UN BMW 740 DIN 1997, APA NU CIRCULĂ, TERMOSTATUL NU SE DESCHIDE, SE PARE QUE E BINE. NU ARE CALORIFERUL SENZORI DE TEMPERATURĂ? ASTA E? CUM EXISTĂ O ALTĂ MODALITATE DE A CIRCULA APA?

MULȚUMESC

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42041 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema TERMOSTAT
Bună ziua, scoateți termostatul și puneți-l în apă clocotită și vedeți dacă arcul se comprimă sau verificați pompa de apă pentru a vă asigura că funcționează corect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42045 prin manual-mecanic
Circulația apei este foarte ușoară: radiator, pompă de apă și termostat, asta e tot. Verificați aceste componente și spuneți-ne.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42046 prin manual-mecanic
Bună ziua, îți mulțumesc pentru atenție, Milamado. Am făcut ce mi-ai spus și totul este în regulă. Apa tot nu circulă. Ar putea fi senzorul de temperatură?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42047 prin manual-mecanic
BUNĂ, îți mulțumesc pentru atenție, Milamado. Am făcut ce mi-ai spus și totul este în regulă. Apa tot nu circulă. Ar putea fi senzorul de temperatură?