Căutare MDM

Buletin

Fire de discuție libere în blocul f8q, ajutor cu traficul!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41984 prin manual-mecanic
Filete slăbite pe blocul F8Q. Ajutor! Publicat de manual-mecanica
Salut oameni buni, am o problemă de când am scăpat un Trafic în atelier pentru a schimba garnitura de chiulasă a unui Trafic cu motor diesel f8q și când l-am demontat am constatat că garnitura era arsă pentru că era slăbită. Asta pentru că blocul are filete slăbite și au pus inserții și au făcut-o greșit pentru că toate se târăsc când îl strângi.... Am încercat să-l dau cel puțin 14 kilograme și nici măcar nu ajung la 10 câte inserții au pus la târăs... Am întrebat peste tot și nu mi-au dat o soluție, deoarece soluția a fost să pună inserții și deja le are... de asemenea, nu mă sfătuiesc să dau bani scoțând motorul și demontându-l complet pentru a-l pune pe un banc și a face contrafiletul, deoarece spun că nu va funcționa din cauza tipului de bloc... și din cauza costului...
m-am gândit să bat cuie în el... ce nu știu este cum să fac și dacă ar funcționa...
orice ajutor pe această temă ar fi apreciat, deoarece am un cui în atelier și nimeni nu vrea să-l prindă lol...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42004 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema firelor slăbite în traficul blocului F8Q, ajutor!!!
Huuuuuuuuuuuuuuuuuuu Sunt pentru schimbarea blocului, dar dacă asta nu e posibil, prezoanele ar putea funcționa, dar ar trebui sudate și chiar și atunci există riscul să nu susțină cuplul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42061 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema firelor slăbite în traficul blocului F8Q, ajutor!!!
Această problemă este foarte frecventă la acel model. După cum spune și colegul nostru Kikemec, cel mai practic lucru este să schimbi încuietoarea. Alte soluții sunt foarte nesigure și costisitoare. Spune-ne cum merge. :)