Căutare MDM

Buletin

Daewoo Lanos

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41953 prin manual-mecanic
Daewoo Lanos Publicat de manual-mecanica
Bună seara, dacă mă poate ajuta cineva. De ceva vreme mașina mea, un Daewoo Lanos 1.6 din 1999, îmi dă probleme în felul următor. Mai întâi a frânat sacadat, am crezut că discurile sunt îndoite, am schimbat discurile și plăcuțe noi și a fost tot la fel, apoi am schimbat rotulele și rulmenții punții față și este tot la fel, adică atunci când ridic roțile față cu cricul și le rotesc, se mișcă dintr-o parte în alta ca și cum discurile ar fi îndoite, dar nu mai știu ce să fac, am schimbat aproape totul, trebuie doar să schimb trepiedele și cutia de viteze, nu mai știu ce să fac, vă rog dacă cineva mă poate ajuta aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41954 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica subiectul Daewoo Lanos
Cred că primul lucru pe care ar trebui să-l faci cu mașina ta este să o verifici la un service, inclusiv alinierea și echilibrarea roților, ca să vezi ce fel de problemă ai. Fă asta și în curând acele anvelope scumpe vor dispărea. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41957 prin manual-mecanic
Frate, mașina ta are jante de lux sau ceva de genul? Ai verificat dacă janta este strânsă corect pe discul de frână? Verifică dacă vârful trepiedului este strâns corect, dacă ghidajele etrierului de frână sunt drepte sau, în final, dacă jantele ar putea fi îndoite în centru. Verifică cu atenție ca să eviți cheltuieli inutile. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41973 prin manual-mecanic
Verificați starea rulmenților de masă