Căutare MDM

Buletin

Daewoo Lanos

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #41953 prin manual-mecanic
Daewoo Lanos Publicat de manual-mecanica
Bună seara, dacă mă poate ajuta cineva. De ceva vreme, mașina mea, un Daewoo Lanos 1.6 din 1999, îmi dă probleme în felul următor. Mai întâi, a frânat brusc și am crezut că discurile sunt deformate. Am schimbat discurile și plăcuțele, dar a rămas la fel. Apoi am schimbat rulmenții și butucii roților din față și a rămas la fel. Adică, când ridic roțile din față cu cricul și le rotesc, se clatină dintr-o parte în alta ca și cum discurile ar fi deformate. Nu știu ce să mai fac. Am schimbat aproape totul; trebuie doar să schimb articulațiile planetare și transmisia. Nu mai știu ce să fac. Vă rog, dacă cineva mă poate ajuta, aș fi foarte recunoscător.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #41954 prin manual-mecanic
Răspuns manual-mecanic pe tema Daewoo Lanos
Cred că primul lucru pe care ar trebui să-l faci cu mașina ta este să mergi la un service auto pentru o verificare diagnostică, inclusiv alinierea și echilibrarea roților, ca să afli ce fel de problemă ai. Fă-o cât mai curând; anvelopele sunt scumpe. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #41957 prin manual-mecanic
Hei, frate, mașina ta are jante aftermarket sau ceva de genul? Ai verificat dacă janta este strânsă corect la discul de frână? Asigură-te că articulația planetară este strânsă, că ghidajele etrierului de frână sunt drepte sau că jantele ar putea fi îndoite în centru. Verifică totul cu atenție ca să eviți cheltuieli inutile. Noroc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #41973 prin manual-mecanic
Verificați starea rulmenților de masă