Ei bine, o să răspund singur.
Căutând pe undeva, am găsit următoarele informații, pe care le voi copia ad litteram.
Acul vitezometrului cade la vehiculele Renault Megane, Kangoo și Clio.
Există o problemă cu mai multe vehicule Renault care prezintă următoarea defecțiune: Pe drum, acul vitezometrului scade brusc la zero. Mașina pierde puțină viteză și putere, dar continuă să funcționeze. După un timp, își revine singură. Uneori se rezolvă prin eliberarea accelerației și accelerarea din nou. Se întâmplă rar în oraș și este mai vizibil când se merge pe autostradă.
Lucrul ciudat la această defecțiune este că vitezometrul ajunge la zero.
Această defecțiune este cauzată de senzorul de viteză al vitezometrului, care se află în cutia de viteze.
Acest sistem nu este ca cel binecunoscut, care are un cablu (cunoscut sub numele de carcasa vitezometrului) care merge de la cutia de viteze la vitezometru.
La Renault, este un senzor electronic care trimite un semnal către cutia neagră, iar de acolo, trimite un semnal către vitezometru.
Când există o defecțiune a senzorului, cutia neagră interpretează vehiculul ca fiind la viteză mică și ajustează injecția de combustibil astfel încât motorul să producă cuplu, nu viteză. (Sursa:
www.taringa.net/ )
În cazul meu, am mutat pur și simplu bujia și vitezometrul a început să funcționeze. Dar voi scoate senzorul în schimb.
Cu cele mai bune urări.