Căutare MDM

Buletin

Cilindru mort Nissan B13

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41826 prin manual-mecanic
Cilindru mort Nissan B13 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua. Am o defecțiune la cilindrul 3 al unui motor Nissan GA16DE din 1995. Primește scânteie de la distribuitor. Am verificat alimentarea injectorului și este în regulă, am testat injectorul separat și este în regulă. Se pare că nu are impuls de injecție.
Dacă nu ar fi o problemă de cablare, ar putea fi o defecțiune la ECU? Dacă ar fi o defecțiune la senzorul CMP, este probabil să afecteze doar un injector?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41827 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Cilindru mort Nissan B13
Un prieten încearcă să testeze alimentarea injectorului la +, ECU-ul gestionează doar negativul injectorului, pentru a verifica continuitatea cablului de test de la injector la computer.

Dacă CMP-ul ar fi rău, ar afecta doar funcționarea tuturor.

De asemenea, testați dacă există scântei la bujie cu firul scos din cilindru.
Salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41828 prin manual-mecanic
Injectorul primește tensiune pozitivă. Am scos mufa injectorului din lateral și am conectat-o la cea defectă, iar injectorul a început să injecteze. Prin urmare, este din cauza unei erori de impuls la injector. Mâine voi verifica continuitatea injectorului la ECU. Cred că dacă totul ar fi în regulă, ar fi doar o defecțiune la ECU.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41831 prin manual-mecanic
Înainte să treci la electric, ai epuizat toate opțiunile mecanice? Din câte citesc, se pare că nu ai verificat compresia corectă a cilindrului respectiv cu un manometru de compresie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41833 prin manual-mecanic
Ei bine, problema a apărut după ce am făcut reglajul motorului. Al treilea injector nu injecta. Am măsurat continuitatea dintre injector și ECU și nu era deloc. Problemă: Firul care trimite masa la injector era tăiat. L-am reparat și injectorul injectează acum.

Mulțumesc pentru ajutor.