Căutare MDM

Buletin

Problemă cu cutia de viteze NISSAN CABSTAR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41670 prin manual-mecanic
Problemă cutie de viteze NISSAN CABSTAR Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni. Am probleme cu cutia de viteze la Nissan Cabstar-ul meu. Nu pot schimba din a treia în a doua treaptă de viteză când mașina este în mișcare. Cutia de viteze îmi permite să schimb în a doua treaptă de viteză doar atunci când mașina este cuplată. Pot schimba fără probleme în treapta inferioară când vehiculul este staționar. Poate cineva să-mi spună ce ar putea fi în neregulă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41708 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la problema cutiei de viteze Nissan Cabstar
Salut prietene, la cutiile de viteze mecanice problema ta este comună, cutiile au niște piese numite sincronizatoare, aceste piese sunt în mod normal din bronz și rolul acestor piese este de a opri arborele de viteză al turației curente la zero, astfel încât pinionul care este în mișcare să se sincronizeze cu pinionul care este oprit (schimbarea dorită) o schimbare pocee 2 sincronizatoare unul în față pentru a facilita poziția schimbării de la viteză mai mică la viteză mai mare și altul în spatele aceluiași pinion pentru reduceri al doilea sincronizator al tău trebuie să se fi uzat recomandarea mea este să demontezi cutia care este destul de simplu la acel model și să scoți sincronizatoarele și să le schimbi pe toate schimbi garniturile față și spate ale cutiei și să observi rulmenții așa cum sunt în momentul asamblării speli toate piesele și asamblezi cutia și pui ulei nou 80w / 90sae și va fi impecabil ... restul este o pierdere de timp
salutări sincere și distracție fantastică

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.