Căutare MDM

Buletin

Problemă cu cutia de viteze NISSAN CABSTAR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #41670 prin manual-mecanic
Problemă cu cutia de viteze Nissan Cabstar. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Am probleme cu cutia de viteze la Nissan Cabstar-ul meu. Nu pot schimba din a treia în a doua treaptă de viteză în timp ce mașina este în mișcare. Îmi permite să schimb în a doua treaptă doar atunci când mașina se oprește complet. Cu vehiculul staționar, pot schimba în treapta inferioară fără probleme. Poate cineva să-mi spună ce ar putea fi în neregulă? Vă rog.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 7 luni #41708 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema problemei cutiei de viteze Nissan Cabstar
Salut prietene, problema ta este frecventă la transmisiile manuale. Aceste transmisii au piese numite sincronizatoare. Aceste piese sunt de obicei fabricate din bronz, iar rolul lor este de a opri rotația treptei de viteză curente la zero, astfel încât treapta de viteză în mișcare să se sincronizeze cu treapta de viteză staționară (treapta dorită). O transmisie are două sincronizatoare: unul în față pentru a facilita schimbarea în trepte superioare și altul în spatele aceleiași trepte de viteză pentru schimbarea în trepte inferioare. Probabil că sincronizatorul de la a doua treaptă este uzat. Recomandarea mea este să dezasamblați transmisia, ceea ce este destul de simplu la acel model, și să scoateți și să înlocuiți toate sincronizatoarele. Schimbați garniturile față și spate ale transmisiei și verificați rulmenții. Când o reasamblați, spălați toate piesele, montați transmisia la loc și adăugați ulei SAE 80W/90 nou. Va funcționa perfect. Orice altceva este o pierdere de timp. Mult
succes și sper să funcționeze perfect pentru tine!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.