Căutare MDM

Buletin

RENAULT CLIO SEDAN 2006 CU PROBLEME

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni - Acum 12 ani și 3 luni #41525 prin manual-mecanic
RENAULT CLIO SEDAN 2006 CU PROBLEME Publicat de manual-mecanica
Mai târziu

am un Renault Clio Sedan, 1.6 16 supape model 2006 (am crezut că este modelul Privilége), care este plin de probleme. Timp de aproximativ un an, mașina a început să dea probleme, rupându-se în timpul călătoriei, uneori încercând să schimbe direcția. Uneori, când cuplam din nou, mașina nu se mai cupla. Am fost la fel ca un Mecanic de Confiança și chiar am fost la Concessionária Renault, și totuși am avut aceleași probleme la decuplare/încetinire în timpul călătoriei, mai ales la schimbarea vitezei, iar la apăsarea ambreiajului, turația motorului scade foarte mult, începând să scadă la 0 rpm. Când mașina se decuplează/se oprește în acest fel, am observat că uneori mașina expiră un rezervor puternic ars. Mă puteți ajuta? Care sunt posibilele cauze ale acestei probleme?

(Dacă situația sau textul este de neînțeles, vă rog să mă puteți contacta prin mesaj privat?)
Ultima editare: acum 12 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41534 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: RENAULT CLIO SEDAN 2006 CU PROBLEME
Mmm, ai putea avea probleme cu regulatorul de ralanti, cunoscut sub numele de supapă IAC sau stepper, este primul lucru de verificat, pentru că din ce spui tu, problema constă în faptul că nu menține sau reglează viteza mică, decât dacă atunci când conduci, adică atunci când accelerezi, are și tendința de a se opri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #42781 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: RENAULT CLIO SEDAN 2006 CU PROBLEME
Salut tuturor, vreau să știu dacă ați reparat deja Renault-ul Juliei. Aș vrea să vă împărtășesc experiențele mele cu mașina mea.