L-am montat cum spui, nu am făcut rotația în sensul acelor de ceasornic, ci opusul „Nu știu dacă e important, dar o voi face”. Am făcut tot restul, cu excepția rotației în sensul acelor de ceasornic pe care o menționezi.
Am observat că partea arborelui cotit-arborele cu came care nu are întinzător pare să aibă puțină tensiune și se simte slăbită. Este acesta un semn al unui întinzător reglat prost? Adică, nu l-am reglat corect.
Am încercat să mă uit la niște videoclipuri și folosesc un întinzător de curea. Este necesar și acesta?
M-am săturat deja să-mi tot croiesc creierii fără succes. Autodata spune în subiectul tensorial:
-rotiți rola de tensionare până când indexul ajunge în poziția indicată 9 „fără sens de rotație” „în sensul acelor de ceasornic”.
Montați unealta de fixare a întinzătorului „un inel în formă de L”
-strângeți temporar piulița întinzătorului.
-rotiți arborele cotit 4 ture și puneți-l în poziția de distribuție.
-verificați dacă știfturile de reglare se potrivesc și scoateți-le.
- Prindeți întinzătorul cu cheia Allen, slăbiți piulița acestuia, scoateți inelul.
-rotiți rola de tensiune până când indexul ajunge în poziția indicată 12" folosind, desigur, cheia Allen.
-Și dacă trece peste crestătură, se repetă strângerea? Totul de la prima strângere. „Am făcut-o, deși asta, nu știu cum e.”
„Lipsește ceva, este dificil de făcut cu puțină experiență cu aceste tensionatoare?”
Ca întotdeauna, un mare salut și vă mulțumesc tuturor.