Căutare MDM

Buletin

Ajutor la măsurarea uzurii maxime

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41509 prin manual-mecanic
Ajutor pentru măsurarea uzurii maxime Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am căutat și am căutat,
dar nu am găsit niciunul.
Vreau să știu:
Care este dimensiunea minimă a discului de frână de schimbat?
Care este dimensiunea minimă a plăcuțelor de frână de schimbat?
Care este dimensiunea minimă a garniturilor de frână cu tambur?
Și în final, care este cea mai importantă
, ce este și de ce se numesc garnituri primare și secundare la frânele cu tambur?

Știu că măsurătorile variază în funcție de producător, așa că dacă aveți așa ceva, vă rog să-mi spuneți și să specificați de la ce producător este. Vă rog să mă ajutați rapid, deoarece am examen auto și nu am avut prea mult timp să mă pregătesc din cauza unor probleme familiale.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41517 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Ajutor cu măsurătorile maxime de uzură
Măsurătoare minimă pentru a schimba un disc nu există standarde pentru nimic schimbarea discului se bazează pe bavura produsă de uzură și că nu are pete maronii dacă da discul este scos din uz că s-a supraîncălzit și a patinat, de asemenea, că nu este deformat.
Măsurătoare minimă a plăcuțelor nu există standarde de la producător, poți vedea cu ochiul liber dacă există sau nu plăcuță de frână. (3 milimetri sunt deja de schimbat dacă nu vrem să deteriorăm discul).

Plăcuță de frână? Nu știu ce este, dar frâna cu tambur în afară de faptul că, de regulă generală, merge în spate și aproape că nu suferă, am schimbat saboții de tambur într-un kit preasamblat din plictiseală 200.000 de kilometri și chiar dacă sunt buni și rar se schimbă tamburul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41526 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă: Ajutor cu măsurătorile maxime de uzură
OK, ok pentru răspuns... despre frâna cu tambur... se spune că e același lucru... dar o ultimă întrebare... știi cum să faci diferența între sabotul principal și cel secundar... sau cum poți să-ți dai seama... din câte am citit depinde de rotire... sabotul cel mai aproape de roata din față e cel principal... am dedus asta... nu știu dacă și tu crezi la fel...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41535 prin manual-mecanic
Există sabotul și căptușeala sunt aceleași, prima este cea care are șnurul frânei de mână și secundara este cea care este liberă, grosimile sunt determinate de producători, dar plăcuțele au de obicei un avertisment de uzură care tinde să dea o marjă de aproximativ 2 mm, grosimea plăcuței va varia în funcție de dacă este alternativă originală sau de marcă și multe lucruri de genul acesta nu sunt date relevante, grosimea discului va depinde și de dacă este ventilat sau nu, dar discurile au un marcaj care indică rectificarea maximă, tamburele nu au acest marcaj dar se ia în considerare o grosime minimă a peretelui de 3 mm, problema constă în faptul că plăcuțele din fabrică au o măsurătoare și tamburul nu ar trebui rectificat dacă se face această lucrare grosimea plăcuței ar trebui supradimensionată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41549 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru răspuns... acesta mi-a clarificat lucrurile... îl apreciez.