Căutare MDM

Buletin

Motorul pe benzină se încălzește în timp ce funcționează, dar nu este în punctul mort

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41505 prin manual-mecanic
Salut, sper că mă poate ajuta cineva. Este o camionetă Hyundai pe benzină 3/4 fără turbo. Nu se supraîncălzește la relanti și la accelerare, dar se supraîncălzește dacă merge cam 20 de kilometri. Mă întreb ce ar putea fi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41532 prin manual-mecanic
mmmm ai putea avea probleme cu biscoso-ul sau un radiator înfundat, sau probleme cu garnitura chiulasei, când deschizi rezervorul de apă se aude sau nu pssssssssssssss?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41583 prin manual-mecanic
Mersi, prietene, dar nu sună. O să-l deschidem pentru că trebuie să fie chiulasa, cum spui. Nu există altă opțiune. Radiatorul s-a înfundat, și toată întreținerea filtrelor și a uleiului a fost făcută, și tot e la fel. Mersi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41585 prin manual-mecanic
Bună ziua, o defecțiune mai frecventă decât ați putea crede este lipsa debitului acționat de pompa de apă. Încercați să verificați starea rotorului pompei pentru a evita cavitația. Adăugați 30% anticoroziv pentru a fi sigur. Spuneți-mi... Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41634 prin manual-mecanic
E adevărat ce spune nhenriquez, acum că îmi amintesc, mi s-a întâmplat ceva similar cu un SJ413 când am pus sarcină pe motor în timp ce mergea pompa s-a oprit și s-a încălzit, verifică.