Căutare MDM

Buletin

DEFECT REGULATOR GEAM PEUGEOT 306

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41440 prin manual-mecanic
DEFECT REGULATOR GEAM PEUGEOT 306 Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu regulatoarele de geamuri la un Peugeot 306. Nu mai funcționează. Am verificat siguranțele și sunt în regulă, dar când am scos cheile din portiera șoferului, am observat că nu mai e curent.
Am scos conectorul ușii și nici el nu mai e curent. Poate cineva să-mi spună cum se schimb conectorul, adică partea care merge de la mașină la ușă, dacă se poate, sau dacă ar putea fi un releu? Habar n-am, electronica e peste puterea mea.
Mulțumesc:bolnav:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41792 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: DEFECT REGULATOR GEAM PEUGEOT 306
Problema este la cablurile care intră în conector. Unele au fost tăiate. Poți scoate conectorul din mașină și încerca să-l lipești cu staniu, deși sunt foarte strânse.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41817 prin manual-mecanic
În funcție de anul de fabricație al Peugeot-ului, acestea vin echipate cu o unitate de control numită BSI, care controlează aproape totul electric. Totuși, pentru această problemă pe care o ai, poți face o instalare separată. Problema este că ți-o pot explica pe deplin, dar ai nevoie de cunoștințe de electronică pentru a putea face asta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41904 prin manual-mecanic
Un kit de reparare a cablajului conectorului ușii este vândut din fabrică. Solicitați informații la un service Peugeot.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41905 prin manual-mecanic
Modelele 306 nu au BSI.