Căutare MDM

Buletin

Strângerea șuruburilor chiulasei Daewoo Espero

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41423 prin manual-mecanic
Dragi prieteni, v-aș aprecia dacă m-ați putea ajuta cu cuplul de strângere a șuruburilor chiulasei la un motor Daewoo Espero 2000, an 1997.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41425 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Strângerea șuruburilor chiulasei Daewoo Espero
Conform manualului de service și Autodata.

1. Cuplu la 25 Nm = 18 lbs.
2. Cuplu la 60°.
3. Cuplu la 60°.
4. Cuplu la 60°.
5. Încălziți motorul și aplicați un cuplu suplimentar cu 30 până la 50 de grade.

Asta am făcut și cu ultimul Daewoo Espero 2.0 din același an.

Cu stimă

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41426 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Strângerea șuruburilor chiulasei Daewoo Espero
Mulțumesc mult, prietene

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41452 prin manual-mecanic
Dă-i 34 de kilograme și gata, nu mai are nevoie de mai mult și nu mai poate suporta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41454 prin manual-mecanic
Mai bine explic problema. Am schimbat garnitura chiulasei pentru că pătrundea apă în ulei. Exact cum a spus prietenul meu Kikemec, i-am dat 32 kg și a pierdut puterea în câteva zile. La verificare, am observat o scurgere de ulei între chiulasă și bloc motor. De aceea am vrut să repet procedura, deoarece evident nu a funcționat.
Aș aprecia orice părere pe această temă, mai ales de la cineva care a făcut deja această lucrare.
Cu cele mai bune urări.