Căutare MDM

Buletin

Problemă rară, VĂ ROG SĂ AJUTAȚI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41429 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă mai puțin frecventă, VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI
Am avut și eu carcasa asta și problema era pompa de apă, din fericire.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41437 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect: Problemă mai puțin frecventă, VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI
Bună Rodelba, ai rezolvat problema? Cum s-a terminat? Sau ai mai multe informații? Cu
cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41438 prin manual-mecanic
Salut, mașina este în service de câteva zile. Mi-au spus astăzi că au înlocuit un senzor de temperatură (presupun) și că vor să mă sune să o livrez, dar au observat că pierde apă din pompă (despre care am crezut că consumă apă). Cred și sper că aceasta este soluția. Te voi anunța când o livrează! Mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41441 prin manual-mecanic
Salut prietene. Cred că e termostatul. Se pare că becul nu se închide mereu. Mult succes. Cu cele mai bune urări. ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41462 prin manual-mecanic
Verificați dacă ventilatoarele sunt activate și, odată ce se întâmplă acest lucru, dacă ambele furtunuri ale radiatorului, atât cel superior, cât și cel inferior, sunt încălzite la aproximativ aceeași temperatură. Dacă funcționează corect, va trebui să schimbați senzorul de temperatură, care se află în chiulasă, chiar în spatele decantorului de ulei. Este posibil ca, dacă ați cumpărat mașina la mâna a doua, să aibă un kilometraj mai mic, așa că, dacă senzorul nu a fost problema, ar putea fi ca panoul de bord să se defecteze din cauza modificărilor aduse acestuia. Aceste panouri de bord sunt un alt modul al motorului și, atunci când reduceți kilometrajul, acestea tind să se deterioreze în timp.