Căutare MDM

Buletin

Aerisiți circuitul de răcire al Golf MK3

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41344 prin manual-mecanic
Salut tuturor, aș vrea să profit de această ocazie pentru a mă prezenta, fiindcă sunt nou pe aici.
Acum întrebarea mea: Acum o săptămână am cumpărat un Golf MK3 pentru a-l restaura. Mașina funcționează, dar femeia care mi l-a vândut mi-a spus că a schimbat singură vasul de expansiune și de atunci curge lichid de răcire prin capacul rezervorului. Am testat mașina și nu curge, nu se supraîncălzește și nu are niciun simptom care să mă facă să cred că este vorba de garnitura chiulasei. Deci, cred că este aer în sistemul de răcire. Sunt aproape sigur de asta, deoarece sistemul are o capacitate de 6,3 litri și l-am umplut doar cu 4 litri. Întrebarea mea este cum pot scoate tot aerul acela din sistem? Pentru că nu văd niciun fel de purjator la acest model și nici nu cred că are unul. Mulțumesc tuturor. Sper că mă puteți ajuta. Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41345 prin manual-mecanic
Trebuie să existe o purjătoare, dar dacă nu există, atunci purjarea se face fără ca capacul rezervorului să fie deschis, permițând aerului să iasă. Totuși, dacă purjarea se face prin capac, de obicei există două probleme: un termostat blocat sau un mic compresor aplicat sistemului de apă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni - Acum 12 ani și 3 luni #41346 prin manual-mecanic
Un mic truc, pur și simplu. Am avut cazuri în care nu există purjare. Uită-te la diferența de temperatură dintre tubul care intră în chiulasă și cel care iese din motor. Există o mare diferență când motorul este cald
și termostatul. Pentru a elimina aerul, strânge tubul gros care iese din partea superioară a radiatorului și vei vedea diferența de aer care este aspirat în cilindru.
Ultima editare: acum 12 ani și 3 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41347 prin manual-mecanic
Mersi, o să încerc ce mi-ai spus și te anunț dacă rezolvă problema. Spune-mi în caz că cineva citește asta: fata a folosit antigel ieftin! Recomand să cheltuiești puțin mai mult și să folosești antigel organic, care e mult mai bun pentru motor și menține temperatura mai bine, pentru că genul ăla de antigel ieftin e doar apă colorată, haha.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41365 prin manual-mecanic
Salut din nou, îți spun eu. Ieri am verificat ce ai recomandat. Temperatura tuburilor este similară, nu există aproape nicio diferență. În ceea ce privește strângerea tubului, pare că eliberează aer, dar nu îl expulzează complet. O întrebare pe care am avut-o a fost dacă aș putea turna lichid de răcire prin acel tub, deoarece merge direct la radiator, unde cred că are cel mai mult aer. Aștept cu nerăbdare răspunsurile tale și îți mulțumesc încă o dată. ;)