Căutare MDM

Buletin

Culoarea cablajului tastaturii numerice Suzuki Vitar

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #41314 prin manual-mecanic
Culoarea cablajului tastaturii Suzuki Vitar Publicat de manual-mecanica
Salut, colegi. Trebuie să știu culorile și locațiile pinilor cablurilor pentru tastatura imobilizatorului de la un Suzuki Vitara 2.0 HDi din 2004 cu unitate de control Siemens.
Avea cinci fire tăiate când a ajuns la atelier.
Este urgent, vă rog.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #41315 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali subiectul culorii cablajului tastaturii numerice Suzuki Vitar
Salut, am schema în atelier. Îți pot trimite poze mâine dimineață dacă ai WhatsApp, orice dorești.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 6 luni #41320 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali subiectul culorii cablajului tastaturii numerice Suzuki Vitar
Mulțumesc, prietene. Mi-ai face o mare favoare dacă mi l-ai trimite mâine dimineață. Numărul meu este 656886660.
Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 lună #43323 prin manual-mecanic
Bună, sunt mecanic și profesor de mecanică. Îmi puteți trimite și schema electrică? Este un Suzuki Vitara 2.0 HDI cu motor cu tracțiune spate. Vă mulțumesc anticipat. Dacă doriți, trimiteți-mi-o prin WhatsApp la 677382312 sau prin e-mail. Mulțumesc foarte mult.