Căutare MDM

Buletin

Mazda 6 2004 3.0L V6 ticăitură ticăitură la motor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni - Acum 12 ani și 3 luni #41259 prin manual-mecanic
Mazda 6 2004, motor V6 de 3.0L, tic-tic, Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, problema mea este următoarea; am un Mazda 6 3.0L V6 din 2004 și are un zgomot de ticăit în motor. Am demontat capacul supapelor și am descoperit că unul dintre arbori cu came este slăbit și una dintre supapele de ridicare este defectă, de aceea se aude zgomotul. Vreau să știu dacă arborele cu came are cuplu și care este acesta sau dacă trebuie doar să îl reglez (să îl strâng). Am nevoie și de manualul de service pentru Mazda 6 3.0L V6 din 2004. Vă rog, dacă cineva mă poate ajuta, aș aprecia.

Mazda 6 3.0L V6 din 2004:( :supărat:

www.kmph.es/wp-content/uploads/2012/11/2...ngtcn_68_Ges_SCO.png
Ultima editare: acum 12 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41278 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Motorul Mazda 6 3.0L V6 din 2004, ticăit ticăit
Ce este un arbore cu came? Poți posta o fotografie ca să te pot ajuta mai bine?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41293 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Motorul Mazda 6 3.0L V6 din 2004, ticăit ticăit
Salut hjruiz060
, nici eu nu am înțeles prea bine întrebarea. Îți trimit manualul pentru 626 în caz că te ajută.
www.mediafire.com/view/?6lvq6ny4t7deb47

Miguel .