Căutare MDM

Buletin

Frânele spate ale Xara Picasso se încălzesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41072 prin manual-mecanic
Salut, am schimbat frânele cu tambur spate la Picasso-ul meu, dar cea de la roata spate dreapta se încinge foarte tare și miroase a ars. Am mers doar 30 km/h și parcă se încinge. Ce ar putea fi? Este normal? Nu am schimbat tamburele, nu erau uzate. Sunt îngrijorat. Ce ar trebui să fac? Este normal pentru că trebuie reglate sau, dimpotrivă, sunt montate greșit? Ansamblurile au venit deja montate, am scos doar unul și am montat frâna simplă nouă, dar acum am această problemă. Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41085 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Frânele spate se încălzesc la Xara Picasso.
Demontează tamburul și slăbește puțin regulatorul automat, și problema se va rezolva aproape sigur. Dacă nu, anunță-mă. MULT NOROC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41106 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Frânele spate se încălzesc la Xara Picasso.
Bună ziua și mulțumesc pentru răspuns, am făcut ce m-ai sfătuit și continuă să se încălzească, cel puțin freacă puțin și se încing și scârțâie când se încălzesc, până la urmă le-am pus pe cele vechi pentru că mi-era teamă că se vor încinge prea tare și ar putea deteriora rulmenții sau să ia foc, adevărul este că le-am montat din nou pe cele vechi și nicio problemă, frânează bine și nu se încing, nu știu ce să-ți spun, cred că sabotul este prea gros și chiar și reglat la minim freacă, piesele de schimb sunt la fel, singura chestie este că sabotul este mai gros și presupun că poate de aceea se freacă, ei bine, mulțumesc pentru ajutor și dacă ai vreo idee atunci aș aprecia, cele mai bune gânduri și o mie de mulțumiri.