Căutare MDM

Buletin

Rezistență AC Altima 95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41029 prin manual-mecanic
Rezistență AC Altima 95 Publicat de manual-mecanica
Am un Altima din '95. Aerul condiționat are patru viteze, dar funcționează doar a patra. Mi s-a spus că este o rezistență.

Poate cineva de pe forum să mă ajute să localizez această rezistență și să-mi ofere un ghid despre cum să o înlocuiesc?

Vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul acordat în legătură cu această solicitare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41030 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema rezistenței AC Altima 95
Salut tuturor, rezistorul funcționează pentru primele trei viteze; a patra viteză sau mai mare este direct de la comutator sau potențiometru. Veți găsi acest rezistor introdus în același compartiment în care este amplasat ventilatorul de încălzire sau suflanta, deoarece este răcit de același flux de aer. În general, este dreptunghiular, nu mai mare de patru centimetri, și înșurubat cu două șuruburi. Notă: semnalul de la potențiometru la rezistor este negativ, nu pozitiv. Rezistorul are cu siguranță patru linii; acestea sunt trei intrări negative care vin din primele trei puncte ale potențiometrului, plus un retur care merge la motorul suflantei. Cu stimă!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #41071 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema rezistenței AC Altima 95
Mulțumim OMC ELECTRO pentru sprijin.
Dacă mai are cineva problema mea și nu știe rezistența celui care controlează vitezele comenzii de aer condiționat, o voi atașa la fișier.