Căutare MDM

Buletin

Ford Econoline, E-350 V8, galerii de evacuare de 7,5 l

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #40931 prin manual-mecanic
Galeriile de evacuare s-au înroșit după o scurtă perioadă de funcționare. Este un convertor catalitic V8 de 7,5 litri. Convertorul a fost scos, vârful a fost mutat, dar sunt tot roșii. Motorul funcționează la temperatură normală. Nu știu care este problema. Cine mă poate ajuta?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #40938 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Ford Econoline, E-350 V8, 7,5 lt, evacuare multiplă
Dacă sunt foarte carbonizate de funingine sau reziduuri de ulei, este obișnuit să se întâmple și celălalt lucru: nu evacuează bine gazele din cauza unor valve foarte închise sau a unor obstrucții în conductă, cel puțin asta am văzut eu în cazuri similare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #40955 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiect: Ford Econoline, E-350 V8, 7,5 lt, evacuare multiplă
Am verificat deja și nu are ce indici, dar pe de altă parte compresorul injectează aer în galerii și în convertor, nu știu dacă asta e cauza creșterii temperaturii la nivelul galeriei, știi ceva?