Căutare MDM

Buletin

Schimbare garnitură arbore cotit Ford Fiesta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40888 prin manual-mecanic
-Salut membri ai forumului, vreau să vă împărtășesc aventura mea și nu am cerut niciodată ajutorul sau sfaturile nimănui, dar cred că a fi aici este pentru ceva mai mult decât a fi mândru, deoarece grupul de profesioniști și novici „eu” face posibile aceste forumuri.

Vreau să schimb garnitura arborelui cotit de pe partea cutiei de viteze uuuffffff la un Ford Fiesta din 96 cu motor diesel tip D/RTK pentru că are scurgeri de lichid „ulei, sau nu știu dacă valvulină”.

-Chestia e că ambreiajul nu patinează, semn că nu a murdărit discul de ambreiaj. I-am spus prietenului meu să folosească mașina și să verifice nivelul uleiului de motor. Așa voi ști dacă are scurgeri de ulei de motor și cutia de viteze nu merge tare, semn că nu cred că e valvulină.

-Dacă vrei să mă cerți, hehe, sau să mă sfătuiești cu privire la concluziile mele și la demontarea și reasamblarea mea, atunci aș aprecia foarte mult, și mă apuc de treabă. Hehehehe,

emailul pe care îl am pe forum nu este corect. Îmi pare rău.

Ca întotdeauna, cele mai bune urări și vă mulțumesc tuturor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40896 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema schimbării garniturii arborelui cotit la un Ford Fiesta.
Piter, Ford Fiesta e cam chinuitoare când vine vorba de schimbarea garniturii, dar odată ce ai ajuns acolo îți vei da seama imediat. Cel mai bun mod de a afla e să cureți totul și să ai răbdare, uitându-te pe unde curge uleiul înainte de a demonta ceva. Valva de presiune a uleiului la acele motoare e o adevărată bătaie de cap.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #40899 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema schimbării garniturii arborelui cotit la un Ford Fiesta.
Mulțumesc pentru sprijin. Nu am reușit încă să încep, deși sunt nerăbdător, dar vă voi anunța imediat ce o voi face. Apropo

, știe cineva cum pot să-mi schimb adresa de e-mail cu alta, care este cea pe care o folosesc eu?

Ca întotdeauna, cu cele mai bune urări și vă mulțumesc tuturor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 4 luni #40909 prin manual-mecanic
Contactează-l pe Aitor, el îți va da instrucțiunile.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41529 prin manual-mecanic
După o lună și jumătate, a venit momentul să vă mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat în această problemă. S-a rezolvat într-o săptămână, hahaha, fără incidente, totul perfect.

Vă rog să-i acordați atenție lui Aitor, deoarece am o problemă cu e-mailul, telefonul și WhatsApp-ul: 677811538.

Ca întotdeauna, vă mulțumesc tuturor și vă salut cu respect.