Căutare MDM

Buletin

defecțiune a motorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40833 prin manual-mecanic
defecțiune motor Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu un Pointer din 2001. Problema este lipsa de putere. Când este rece, cilindrul 1 nu mai funcționează, iar când se încălzește, funcționează. Pompa de combustibil, senzorul TPMS și bujiile au fost schimbate. Știe cineva care este problema? Am nevoie de ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40834 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema defecțiunii motorului
Salut! Primul lucru pe care l-aș face ar fi să verific compresia. Dacă e mică, ți-ai face o idee despre ce e în neregulă: supape, segmenti... Ține cont că materialele se dilată atunci când sunt încălzite. Dacă acel cilindru are aceeași greutate sau mai mult decât celelalte, va fi o problemă electrică sau o admisie de aer. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40852 prin manual-mecanic
Salut Ashura.
Verifică dacă admisia de vid a boosterului de pe acea unitate este deasupra admisiei cilindrului 6. Dacă da, verifică dacă supapa de sens unic sau furtunul de aspirație sunt în stare bună.
Mult succes,
Miguel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40898 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru comentariu. Am verificat compresia și totul e în regulă.. dar a trebuit să scot senzorul de temperatură pentru că calculatorul citea greșit și injectorul 1 trimitea puțină benzină. A ieșit bine și mașina merge bine.