Căutare MDM

Buletin

Senzor de temperatură a lichidului de răcire pentru Chevrolet Kalos.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 5 luni #40755 prin manual-mecanic
Salut tuturor, sunt nou pe aici.
Am o defecțiune la un Chevrolet Kalos, 1.4 16V 94 CP,
unde ralantiul nu este stabil la rece, se tura, cred că problema este la senzorul de temperatură al lichidului de răcire, pentru că vara defecțiunea este inversă, ralantiul este foarte scăzut, chiar se oprește,
vreau să schimb respectivul senzor dar nu găsesc unde este, am căutat în manualele publicate și nu găsesc locația lui, aș aprecia dacă cineva m-ar putea îndruma cu privire la locația și înlocuirea acestui senzor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41632 prin manual-mecanic
Prietene, senzorii de temperatură se montează pe chiulasă sau în corpul de apă, nu am văzut Kalos-ul în mod specific, dar sunt mereu la îndemână, este un senzor cu conector cu două fire, dacă postezi o fotografie poate te pot ajuta mai bine.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41646 prin manual-mecanic
Mulțumesc,
l-am găsit deja. E sub galeria de admisie, dar ca să-l schimbi trebuie să ajungi sub mașină cu un lift; nu se vede.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 3 luni #41662 prin manual-mecanic
bine, mulțumesc că ne-ai anunțat